Hei! Hienoa, että löysit meidät.

Tervetuloa

Täältä löydät ohjeet kuinka pääset
helposti alkuun Mukanasi palvelussa.

Lue ohjeet

Seuraa näitä ohjeita

Kun olet tehnyt alla olevat askelmerkit, niin pääset käyttämään Moveit® Mukanasi palvelua aina silloin kuin se sinulle itsellesi sopii.

 • 1

  Rekisteröidy palveluun osoitteessa omaishoitajat.moveit.fi

 • 2

  Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

 • 3

  Saat antamaasi sähköpostiin varmistuspostin.

 • 4

  Mene lukemaan antamasi sähköpostin postit, tarkista myös roskapostikansiosi(jos meilimme löytyy täältä, niin merkitse se ei roskapostiksi klikkaamalla tähän tarkoitettu painiketta).

 • 5

  Saamassasi postissa on varmistuslinkki, klikkaa linkkiä. Linkki ohjaa sinut takaisin sivuillemme.

 • 6

  Tässä vaiheessa luot itsellesi haluamasi salasanan, valitse salasana jonka muistat hyvin.

 • 7

  Olet nyt rekisteröitynyt MyZone® alustaan, aivan mahtavaa! - Mikäli et suoraan siirtynyt palvelun sisälle, sinun pitää kirjautua sinne. Kirjaudu siis sisään. Käyttäjätunnuksesi on antamasi sähköpostiosoite ja salasanasi oletkin jo valinnut.

 • 8

  Nyt sinun pitäisi olla MyZone® -alustan etusivulla.

 • 9

  Tästä eteenpäin kaikki on aina yhden linkin klikkauksen päässä. Voit halutessasi käydä tutustumassa kaikkiin palvelun osiin vain klikkailemalla linkkejä. Suurin osa palvelun hyödyllisistä osista on tehty automaattisiksi, siksi sitä on helppo käyttää.

 • 10

  Nyt suosittelemme vastaamaan kohdassa "omat tiedot" kaikkiin kysymyksiin. Vastauksiin riittää mainiosti alkuvaiheessa hyvät arviot ko. asiasta.

 • 11

  Nyt olet täysin valmis käyttämään palvelua juuri sinulle sopivana ajankohtana. Hienoa!

Moveit® Mukanasi palvelusta

Tietoja mitä palvelusta saat

  - MyZone®: Kertoo sinulle tekemistäsi harjoitteista ja samalla ohjaa sinua olemaan juuri oikein aktiivinen perustuen niihin arvoihin, mitkä olet jo antanut kohdassa "omat tiedot"

  - Oma saldo: Oma saldo näyttää sinulle aina kuinka monta käyttökertaa sinulle on palvelussa jäljellä

  - Osta kortti: Täältä saat kätevästi hankittua lisää käyttökertoja, mikäli haluat hyödyntää palvelua enemmän kuin kerran kuukaudessa. Hinnoittelumme on ajateltu niin, että hyötyjä olet aina sinä. Ostos tehdään verkkopankin kautta, aivan kuten muutenkin teet ostoksia verkossa

  - Moveit® Mukanasi: Täältä löydät kaikki sinua varten tehdyt harjoitteet. Näitä harjoitteita voit tehdä aina silloin kun sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössäsi aina. Kaiken tarkoitus on antaa sinulle pieni hetki omaa aikaa ja antaa liikunnasta lisäbuustia ja -energiaa arkeen. Harjoitteiden skaala on monipuolinen, kannattaa siis käyttää ne kaikki hyödyksesi. Harjoitteet päivittyvät ja lisääntyvät tasaisesti, saat siis aina uutta virtaa uusista liikuntatrendeistä.

  - Anna idea: Täältä voit lähettää meille toiveen harjoitteesta minkä haluaisit tai palautetta tai mitä tahansa haluat meille kertoa.

  - Omat tiedot: Täältä pääset muokkaamaan kaikkia omiin tietoihisi liittyviä asioita. Voit myös vaihtaa salasanasi sekä muita tärkeitä asioita.